Čuvari srpskog identiteta | Vukovar

i

Dokumenti za download:

7_Festival_Propozicije-NARODNA.docx
7_Festival-PRIJAVNI_LIST.docx

Vukovar, 31.10.2019.
Poštovani ljubitelji prelepog instrumenta harmonike, sve Vas srdačno pozdravljamo i sa velikom radošću najavljujemo da će se i ove godine tradicionalno u organizaciji ČUVARA SRPSKOG IDENTITETA održati 7. Međunarodni festival PRVA HARMONIKA SLAVONIJE, BARANJE I ZAPADNOG SREMA, Vukovar 2018., i to dana 01.12.2019. godine (nedelja) s početkom u 18 časova.

Ovogodišnji 7. Festival harmonike održava se uz svesrdnu pomoć i sufinansiranje od strane Saveta za nacionalne manjine Vlade RH i opštine Borovo.

Pozivamo sve mlade soliste na harmonici – harmonikaše, da se prijave i uzmu svoje učešće na 7. Festivalu harmonike najkasnije do dana 28.11.2019. godine (četvrtak) jer imaju priliku takmičiti se u kategoriji NARODNE muzike. 

Objavljujemo propozicije i prijavni list za takmičare.

Program ovogodišnjeg Festivala vodi svima dobro poznati voditeljski par Nataša Ilić - Jovanović i Živorad Nikolić – Žika Šarenica, a svoje učešće u revijalnom delu programa su potvrdili poznati estradni umetnici: Radiša Urošević, Miroljub-Mića Janković i Siniša Vićentijević.

Učesnike i estradne umetnike pratiće orkestar pod upravom Novice Todića.

Tročlani stručni žiri radiće u sastavu: Siniša Vićentijević, Miroljub-Mića Janković i Nada Stanić, prof.

U revijalnom delu programa posetiocima će se još predstaviti:
- pobednik 6. Festivala harmonike u seniorskoj konkurenciji iz 2018. godine i plesna grupa Venera iz Vukovara.

Cenjeni i uvaženi poštovaoci i ljubitelji harmonike, očekujemo Vas i garantujemo ugodan ambijent, odličnu atmosferu i kvalitetan program.


Predsednik Organizacionog odbora Festivala:
  Dragan Todić, dipl. pravnik